S A C G
Swedish Anti-Counterfeiting Group

Aktuellt

Artiklar & Seminarier

Frukostseminarium

den 26 april kl. 08:30 – 10:00 hos Synch

 

Den 26 april är det World Intellectual Property Day! SACG uppmärksammar detta genom att välkomna till seminarium där vi kommer att lyssna till Anneli Kruger Hilm från Mastercard som ger information om Mastercard Program på temat:

Business Risk Assessment & Mitigation - Protecting the Ecosystem Participants

 

Anneli Kruger Hilm är Director för Mastercard Franchise Europe och under frukostseminariet kommer Anneli att belysa hur Mastercard arbetar för att skydda alla stakeholders, hur Mastercards regler ser ut och vilka aktörer Mastercard samarbetar med. Anneli kommer även att berätta hur processen och utredningen går till samt vilka rapporteringsmöjligheter som finns tillgängliga.

 

Varmt välkomna!

 

Datum: 26 april 2019 kl. 08:30 – 10:00 (frukost serveras)

Plats: Synch, Birger Jarlsgatan 6 (våning 8, porttelefon), 114 34 Stockholm

Deltagaravgift: För att delta i seminariet ska du eller din organisation vara medlem i SACG – det går bra att gå med inför seminariet. Deltagande i seminariet faktureras 450 kr av SACG i efterskott.

Anmälan: görs senast den 24 april 2019 till klubbmästare Linn Rosengård på linn.rosengard@sfstudios.se.

 

Hantering av dina personuppgifter

I enlighet med den nya Dataskyddslagstiftningen vill vi informera dig om hur vi hanterar personuppgifter inom ramen för SACG:s verksamhet.


Du finns med din mailadress med i vårt register för utskick av information och därför hanterar och sparar vi din mailadress. Mailadressen används för att skicka dig olika former av inbjudningar till våra events och eventuell annan information från SACG som vi tror kan intressera dig samt för att hantera ditt medlemskap. Annan information vi har om dig kan vara din arbetstitel, namnet på ditt företag, eller annan information som vi fått genom dig eller genom offentligt tillgänglig information. Din mailadress används inte för andra ändamål och lämnas inte ut till någon annan part. Du kan när som helst be att få din mailadress struken genom att meddela detta i svarsmail till info@sacg.org. 

Sara SparringComment